Lolland Håndværker Og IndustriforeningDM i Skills 2019

Denne gang afholdes Danmarks Mesterskaberne i Skills i Arena Næstved i dagene 4. – 6. april.

Lolland Håndværker- og Industriforening vil gerne invitere vores medlemmer til at opleve denne begivenhed. Turen vil være gratis for foreningens medlemmer.

Danmarksmesterskaberne i Skills er en tilbagevendende begivenhed, hvor der er tilmeldt rigtig mange faggrupper som konkurrerer om at blive Danmarks bedste. De er opdelt efter konkurrencefag og demonstrationsfag. Brug denne mulighed for at få indblik i hvad vi kan forvente af fremtidens lærlinge og ungdomsuddannelser.

Program for turen lørdag den 6. april 2019 :

kl. 07.58 afgang med bus fra Nakskov station
kl. 08.15 Søllested gl. kommunekontor
kl. 08.30 Maribo station
kl. 09.45 ankomst Arena Næstved
kl. 16.01 afgang fra Arena Næstved.

På busturen fra Maribo serveres der kaffe og et rundstykke og måske en lille tår til halsen. Yderligere er der øl og vand i bussen. Forplejning i Arena Næstved er for egen regning.

Ønsker du mere information om DM i Skills – se deres hjemmeside  www,skillsdenmark.dk ( link )

Nødvendig tilmelding senest mandag den 1. april 2019 kl. 16.00 til
info@maribohuset.dk. Der kan tilmeldes op til 2 deltagere pr. medlemsskab.

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
Flemming Petersen / Mogens Nilsson

Læs indbydelsen i pdf-format ved at klikke på denne tekst.

Lørdag den 6. april

Kl. 8.00 – 14.00   Skills-konkurrencerne er på vej ind i sidste fase og bliver afsluttet kl. ca. 12.00. Alle udstillingsstandene er åbne til kl. 14.00. Sidste mulighed for at besøge de udfordrende Prøv-, mærk- og følområder, hvor gæsterne kan teste deres håndelag og få en fornemmelse af de mange spændende fag ved DM i Skills.

Kl. 13.00 – 13.30   Arbejdsmiljøprisen uddeles. Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen overrækker den eftertragtede Arbejdsmiljøpris indenfor 18 bygge- og anlægsfag. Det sker på scenen i Hal 1. Prisen uddeles til de deltagere, som på bedste vis har taget højde for det gode arbejdsmiljø i forbindelse med løsning af deres opgaver indenfor hvert fag. Arbejdsmiljø handler nemlig ikke kun om love og bekendtgørelser, men handler i lige så høj grad om holdninger og sikkerhedskulturer på arbejds- og praktikpladser.

Kl. 14.00 – 15.30   Den store afslutningsceremoni i Hal 1 kulminerer efter 3 dages kreativitet, ihærdighed og viljestyrke, når DM-mestrene i de mange fag udråbes og hyldes af tilskuerne på lægterne. De spændte konkurrencedeltagere indleder afslutningsfesten med at marchere hen over den store scene. Formanden for SkillsDenmark Jesper Juul Sørensen byder velkommen og gør status efter konkurrencerne.

Næstveds borgmester Carsten Rasmussen giver stafetten videre til København Kommunes overborgmester Frank Jensen.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale og overrækker præmier og diplomer til vinderne af DM i Skills 2019.