Medlemmer af Lolland Håndværker & Industriforening

Nedenfor er link til sider hvor vore medlemmer præsenteres blandt kolleger.

Byggeri   I denne kategori er tale om virksomheder der udfører “det egentlige bygningsarbejde” som jordarbejde, murerarbejde og tømrer- / snedkerarbejde og vedligeholdelse af samme.

Byggeri – installationer   Ved at følge linket for denne gruppe “møder” du virksomheder der tager sig af installationer i bygninger som f.eks. elektrikere og VVS – firmaer.

Handel og Service   Siden viser medlemmer af Lolland Håndværker & Industriforening der arbejder med handel og service, et områder der spænder bredt fra f.eks. vinhandlere over loppemarkeder til autoværksteder.

Industrivirksomheder   I denne gruppe af medlemsvirksomheder kan du få kontakt til firmaer på Lolland der udfører industriel produktion af enheder til mange forskellige brancher. Har du et produkt du vil have “mangfoldiggjort” er her muligheden.

Personlig pleje.   I denne ( mindre ) gruppe finder du vore medlemsvirksomheder indenfor personlig pleje.

Fritidsaktiviteter   I medlemskredsen for fritidsaktiviteter finder du hotelvirksomheder, restauranter og Bed and Breakfast.

Rådgivning og finansiering   Medlemmer af Lolland Håndværker & Industriforening i denne gruppe er virksomheder af forskellig størrelse der beskæftiger sig men revision, finansiering og rådgivning i øvrigt.

Personlige medlemskaber.   Gruppen “personlige medlemmer” omfatter personer der har drevet selvstændig virksomhed eller haft en ledende stilling i en af vore medlemsvirksomheder.