Medlemmer – personlig pleje

Personlig pleje Lolland
Med ovenstående billede er ingen “hængt ud” – det er “webmasteren” under en implantat – operation i eftersommeren 2000. Skaden ( en knækket fortand ) skete ved udtrækning af et søm i en loftplade. Det er altså ikke nødvendigt at “forlade” landsdelen for at få foretaget en forholdsvis kompliceret operation.

Personlig pleje Lolland. Medlemskredsen i Lolland Håndværker & Industriforening spænder bredt. Her på siden er listen for vore medlemmer indenfor personlig pleje – omend et mindre antal.

Et håndværk er, som ordet siger, et “værk” der opstår ved brug af hånden. Det er også et håndværk at lave eller reparere en tandkrone eller lignende.

Ved en håndværker forstås ( næsten ) altid en person der arbejder indenfor byggeri – en håndværker kan foretage sig mange andre ting end førnævnte byggeri – firmaerne her på siden er et glimrende eksempel.

Samme misforståelse opstår når der tales om en mekaniker. Den brede befolkning betragter en mekaniker som en person der reparerer biler ( automekaniker ). Intet er er mere forkert. En mekaniker er en person der reparerer mekaniske ting – tænk blot på våbenmekaniker, cykelmekaniker, elektromekaniker og endog elektronikmekaniker.

 

Firmanavn Fagområde Hjemmeside
Psykiatriservice Danmark ApS
Suhrs Gade 4 D, 4930 Maribo.

Telefon 32 22 62 63

Speciallægepraksis VIS