Medlemsdata for nye og bestående medlemmer

Ønsker du medlemskab af Lolland Håndværker Og Industriforening, bedes du benytte nedenstående formular.

Formularen bedes du også benytte, såfremt du har ændringer til dit nuværende medlemskab.

Har du blot en kommentar, god idé til fremtidige arrangementer eller anden information, bedes du benytte formularen under menupunktet “Kontakt os”, eller klikke her.

Lidt forklaring til nedenstående formular : Til punktet “Hvilken type medlemskab ønskes ?” i formularen skal du tage stilling til om der er tale om et “Firma – medlemskab”, et “Medarbejder – medlemskab” eller et “Personligt medlemskab” ( af nogle kaldet “Senior – medlemskab” ).

“Firma – medlemskab” er som ordet siger – et medlemskab for et firma. På hjemmesiden placeres firmanavn og kontakt – oplysninger under den ønskede gruppe.
“Medarbejder – medlemskab” er for en medarbejder, der er aktiv i et firma, som er medlem i foreningen. Medarbejderens navn og kontakt – oplysninger placeres på hjemmesiden under det firma vedkommende er ansat i.
“Personligt – medlemskab” er for personer, der har afhændet et firma, som har været medlem af foreningen. Personlige medlemmer er altså ikke længere erhvervsaktive. Personens navn og kontakt – oplysninger placeres på hjemmesiden i en særlig gruppe.

Felter markeret med * er felter som skal udfyldes for at formularen kan sendes.

Indmeld / Rettelse

Formular for data for nye medlemmer og for rettelser af eksisterenede data

  • Se forklaring over formularen / øverst på siden.
  • Har du en uddybende information, bedes du skrive den i dette felt.
  • Slip fil her eller
    Accepterede filtyper: jpg, gif, doc, docx, pdf, Maks. filstørrelse: 2 MB, Maks. antal filer: 5.