Betaling af kontingent til Lolland Håndværker & Industriforening

Bestyrelsen for Lolland Håndværker & Industriforening har valgt “en gør det selv løsning” for indbetaling af det årlige kontingent. En løsning som vi ikke vurderer vil volde vanskeligheder, da alt i vort samfund jo efterhånden er digitaliseret.

Sådan gør du :

Udfyld formularen herunder og tryk “Send”. Meget hurtigt herefter modtager du en mail, hvor en faktura er vedhæftet i pdf – format. I mailen er endvidere oplysninger om kontonummer til betaling. Skulle dette mod forventning ikke ske – tjek da først dit “spamfilter”.

HUSK at vælge om der er tale om et firma – medlemskab eller der er tale om et personligt medlemskab ( formularen er som “standard” indstillet til firma – medlemskab ).

VIGTIGT – Modtager dit firma nyhedsmail på flere mail – adresser, betyder det naturligvis ikke at der skal betales flere gange.

“Omvendt” – Hvis I har flere medlemskaber og kun 1 mail – adresse forbundet hermed, er det nødvendigt at I indtaster formularen for hver medlemskab.

OBS – Hvis det kikser mht. typen af medlemskab, laver du blot en ny indtastning. Vi sletter derefter den forkerte. Men lad mig det vide.

….men du er ikke alene…

…har du brug for hjælp til ovenstående, kan Jørn kontaktes på direkte tlf. 44 40 49 30. Du må gerne ringe indtil kl. 21.00.

Du kan selvfølgelig også sende en e-mail. Formularen hertil nås ved at klikke her. Her kan du vælge om mailen skal sendes til formanden, kassereren ( ansvarlig for kontingent ) eller sekretær / webmaster ( Jørn ).

ALLE felter skal udfyldes for at afsendelse er mulig,………………men er du personligt medlem, sætter du et punktum i rubrikken for firmanavn.

BETALINGS – FRIST er 06. februar 2023.