Studietur 2023

Lolland håndværker og Industriforening har lørdag den 13. maj 2023 været på studietur med nedenstående beskrivelse og program.

I år går turen til Køge, med første besøg på den nye Storstrømsbro, hvor projektleder Ulrik Blindum vil tage imod os og fortælle om projektet. Herefter vil vi blive kørt ud så vi kan se lidt af byggeriet.

Herefter går turen til Køge Havn, hvor Henrik Timm, projektleder hos Enemærke & Petersen vil give os en guidet rundvisning med det nye byggeri som p.t. er i gang i Køge. Vi vil blive vist rundt så vi kan se både det som lige er gået i gang og så til det færdige projekt.

Når det er gjort, vil vi et andet sted i Køge indtage vores frokost, hvor der er indlagt en lille vinsmagning.

Efter indtagelse af frokosten vil vi køre videre til Skjoldnæsholm, hvor vi har bestilt en guidet rundvisning på sporvejsmuseet – og hvem ved – måske kan vi få en tur i de gamle busser?

Efter dette vil aftensmaden blive indtaget på Chr. VI´s Overdrevskro. Kroen er fra slutningen af 1600-tallet og har en spændene historie.

Med venlig hilsen
Turudvalget

Foreløbigt program for turen:

7.30   Afgang Maribo, Hjulsporet

Der vil blive mulighed for opsamling i Nakskov og Rødby – tidspunkt følger senere. Følg med her på siden.

8.30   Storstrømsbroen

11.00   Ankomst Køge Havn

12.30-14.30   Frokost Køge

15.30-17.30   Besøg på Sporvejsmuseet, Skjoldenæsholm

18.00-20.30   Aftensmad på Chr. VI Overdrevskro

Pris pr. person er 700 kr. ( excl. drikkevarer til maden )

OBS – Nedenfor fotos optaget af Mogens Nilsson. Klik på et foto og skift med pilene i siderne. Luk “skærmshowet” ved at klikke på krydset øverst i højre side.

« 1 af 2 »