Bestyrelsesarbejde

Lolland Håndværker & Industriforening ønsker godt nytår

“Nytårs – budskabet” ligger i video’en nedenfor.

Teksten fra video’en ( næsten ordret ) kan læses nedenfor :

Dav – Jeg hedder Jørn Jørgensen og repræsenterer i denne forbindelse Lolland Håndværker & Industriforening hvor jeg er sekretær og webmoster.

Jeg vil starte med at ønske såvel vore medlemmer som hele landsdelens indbyggere et godt nytår. Et godt nytår med ønsket om en lys fremtid for Lolland. HUSK : Lolland Håndværker og Industriforening er en forening for erhverv på HELE Lolland og i parentes : ( og tilstødende øer ).

Tilbage til vore medlemmer : TAK for opbakning i form af medlemskab og deraf efterfølgende kontingent inbetaling. TAK for opbakningen på trods, af den manglende aktivitet. Manglende aktivitet på grund af det spøgelse vi alle kæmper med eller imod – Corona virus og Covid 19.

Hvem er ikke ramt af dette gys ?

Generalforsamling 2022 har vi flyttet fra 08. marts til den 05. april. Vi satser på det er muligt af afholde årets store begivenhed på dette tidspunkt. Uden alt for store restriktioner.

Ultimo januar udsender vi opkrævning for kontingent 2022. Vi håber og tror på samme store opbakning som tidligere år.

I den forbindelse vil jeg bede dig kontrollere din virksomheds eller din persons oplysninger på vor hjemmeside. Er disse ikke korrekte : Benyt venligst kontakt formularen samme sted.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til mig, hvis der opstår problemer. Jeg kan kontaktes på nummer 55 55 34 36 ( nummeret bliver stående når denne video er slut ).

Er der tale om skriftlige rettelser, anbefaler jeg at benytte formularen for at undgå misforståelser.

Vi har netop afholdt bestyrelsesmøde blandt andet for at sætte oplevelser gennem Lolland Håndværker & Industriforening ”op i gear”. Beklageligvis blev et par arrangementer i 2021 aflyst.

Vi ses til årets generalforsamling i Bangs Have Pavillonen tirsdag den 05. april kl. 17.45.

Godt nytår fra bestyrelsen i Lolland Håndværker & Industriforening