Virksomhedsbesøg

Besøg Dodekalitten med H & I Lolland

Dodekalitten Lolland
Dodekalitten med udsigt over Smålandsfarvandet.

Det sker torsdag
den 12. august kl. 17.00.

Lolland Håndværker Og Industriforening har doneret kr. 25.000 til kunstværket Dodekalitten. Midlerne kommer fra salg af lodder til Varelotteriet her i vort område.

Vi vil sikre at du som medlem har indsigt i hvordan foreningens midler anvendes. Du inviteres derfor til et “madkurv-arrangement” på / ved Dodekalitten på ovennævnte tidspunkt.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen nederst på denne side. OBS – Kun 1 person pr. indtastning. Ønskes 2 deltagere på samme medlemskab, taster du en ny formular. TAK for forståelsen.

Formanden for fonden Dodekalitten, Michael Schelde, byder velkommen kl. 17.00. MS vil fortælle om historien bag kunstværket, finansieringen af og hvad der fremadrettet skal ske med såvel skulpturer som området ved samme.

Foreningen er vært “en tår til tørsten.

Vi ses på “Glentehøj” ( stedet hvor Dodekalitten er placeret ) torsdag den 12. august til en hyggelig aften i selskab med kolleger.

Du kan læse mere om Dodekalitten ved at klikke på denne tekst.

Tilmelding er nødvendig. Arrangementet er betinget af “rimelig tilslutning”. Sidste mulighed for tilmelding er mandag den 09. august.

Tilmeld dig til besøget på Dodekalitten ved at udfylde formularen herunder.

Virksomheds - besøget er aflyst.